Meer aandacht voor mijn nieuwsbrief

Barbara Pavinati - Rabarbara
Een nieuw jaar, nieuwe voornemens? Ik ben niet zo van de goede voornemens maken, maar vind het nieuwe jaar altijd wel een mooi moment om te bedenken waar je naartoe wilt. Met jezelf en in mijn geval ook: met Rabarbara.

Op de planning staat zoals iedereen inmiddels weet mijn boek ‘Het staat op mijn voorhoofd geschreven’. De sponsoren trekken aan, ik ben in zee gegaan met een drukker en het laatste interview heb ik dinsdag met volle tevredenheid afgenomen. Binnenkort is het tijd voor de vormgever om aan de slag te gaan (wie dat wordt, horen jullie nog) en ga ik nog meer (ja, nog meer!) werk maken van mijn doelgroep. Al met al een mooi en groeiend project om mee aan de slag te zijn en te blijven.

Nieuwsbrief

Iets wat ik al heel lang wil is een mooiere en betere nieuwsbrief. Ik schrijf nu al ruim een jaar elke maand een nieuwsbrief die door veel mensen gelezen wordt en ook leuke en positieve reacties uitlokt. Maar ik wil er meer uithalen en ook meer abonnees. Het toeval wil (bestaat toeval wel) is dat ik een paar dagen geleden een nieuwsbrief van Marloes de Vries kreeg waarin zij een workshop nieuwsbrief schrijven aanbiedt. Ik las het en was eigenlijk gelijk enthousiast. Haar nieuwsbrieven zijn altijd zo leuk! Echt een feestje om te lezen. Ik kijk er elke maand naar uit en droom er stiekem van om net zulke aantrekkelijke en goede nieuwsbrieven als zij te schrijven. Toch besloot ik om een enthousiasmebuffer in te bouwen. In de eerste plaats omdat ik ziek was en niet helder kon denken (al dagen loop ik hoestend en proestend door het huis) en in de tweede plaats omdat ik niet over een nacht ijs wilde gaan. Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat ik impulsief iets beslis waar ik later spijt van krijg.

Iets wat ik al heel lang wil is een mooiere en betere nieuwsbrief

Marloes de Vries

Vandaag heb ik in de bibliotheek mijn ietwat verlate nieuwsbrief van deze maand geschreven. Iets wat ik weer met rode wangen van genot heb gedaan (net als het schrijven van dit blog). Toen merkte ik dat ik best wat tips en trucs kan gebruiken om hem nog leuker en aantrekkelijker te maken. Ik bekeek het aanbod in de nieuwsbrief van Marloes nog een keer en besloot dat het nog steeds iets was wat ik wilde. Ik schreef mij in voor de workshop! Enthousiast appte ik enkele collega-ondernemers die ook met nieuwsbrieven bezig zijn over mijn besluit. Van hun reacties werd ik nog blijer. Zo blij zelfs dat ik inspiratie kreeg voor dit blog.

Dromen

Wil jij ook mijn schreden in nieuwsbriefland volgen, abonneer je dan onderaan mijn site op mijn maandelijkse krabbels. Als je mijn nieuwsbrief van vandaag ook nog wilt ontvangen, kan ik hem je altijd doorsturen. Laat het mij weten.

Heb jij eigenlijk nog plannen voor komend jaar? Ga jij nog een langgekoesterde droom waarmaken? Zo ja: welke droom? En kan ik daaraan bijdragen? Hoe meer dromen, hoe meer geluk. En hoe meer geluk hoe meer vrede. Ook al lijkt dat in de wereld van vandaag soms bijna onmogelijk.

Deel dit artikel:

Ontdek meer artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur mij een bericht:

Contactformulier

Wil je...

Als je vragen hebt, van wat voor een aard dan ook, voel mij gerust duchtig aan de tand.

Ben je nieuwsgierig naar mij geworden en/of wil je met mij in zee gaan: laat het weten. Jij bent altijd welkom in mijn netwerk. Als je wil kennismaken: in de ochtend drink ik graag koffie met je. In de middag thee. In de avond port.

Als je geïnterviewd wil worden over de barst in je leven, je bedrijf of de samenleving en jouw oplossing om hem te helen, laat van je horen!

Als je wil dat ik je zelfgeschreven boek bespreek, mag je mij een recensie-exemplaar toesturen.

Als je wil dat ik je een brief schrijf, doe ik dat. Voor 17,50 euro ontvang je post van mij met een heuse Rabarbara-postzegel in je brievenbus. Natuurlijk mag je mij ook een brief sturen. Ik ben dol op post! Mail mij in beide gevallen om adresgegevens uit te wisselen.