Sponsors gezocht voor ‘Het staat op mijn voorhoofd geschreven’

Barbara Pavinati - Rabarbara
Ja! Ik voel dat ik het eindelijk wereldkundig mag maken! Lang heb ik jullie tussen mijn blogregels door nieuwsgierig gemaakt naar een nieuw project waar ik aan werk. Dit project heet ‘Het staat op mijn voorhoofd geschreven’.

Het is een boek waarin ik schrijf over de helende werking van schrijven en waarbij ik pleit dat dit meer bij allerlei vormen van herstel ingezet kan en mag worden. Ik beschrijf mijn eigen levensloop en ervaringen met hulpverlening en schrijven. Dit keer niet in de vorm van sprookjes zoals ik in ‘Verzinhoofd’ heb gedaan, maar met rake en eerlijke woorden. Het verhaal wordt geïllustreerd met schilderijen en tekeningen die ik de afgelopen jaren heb gemaakt en die een bijzondere ontwikkeling laten zien. Voor mijn visie heb ik bewijs in de wetenschap gevonden. Ook interview ik enkele experts in de zorg en geef ik schrijfdeskundigen het woord.

Het staat op mijn voorhoofd geschreven

‘Het staat op mijn voorhoofd geschreven’ is bedoeld als troost voor mensen die psychisch kwetsbaar zijn en/of zichzelf willen ontwikkelen met schrijven, handleiding voor mensen die schrijftherapie willen geven en voorbeeld voor medewerkers en studenten in de geestelijke gezondheidszorg.

Al ruim een jaar ben ik informatie aan het verzamelen en boeken aan het lezen om een goed onderbouwd betoog neer te zetten. Ik heb mijn ervaringen met mijn cursisten van ‘Schrijf glans aan je barst’ er ook in verwerkt.

Barbara Pavinati - Rabarbara
Rabarbara schrijft druk aan haar nieuwe boek! Foto: Anja Onstenk

Sponsors

Achter de schermen ben ik druk bezig om alles financieel rond te krijgen. Dit keer wil ik niet alle kosten zelf ophoesten, maar als een echte ondernemer te werk gaan. Ik heb al enkele organisaties, stichtingen, ondernemers en particulieren gevraagd om mij te sponsoren. Daarvoor heb ik een heel sponsorplan opgesteld. De eerste toezeggingen zijn al binnen. En daar ben ik enorm dankbaar voor. Dat zoveel mensen in mij geloven, mij steunen en mij het beste gunnen. De tranen sprongen mij er van de week van in de ogen. Er liggen nog wat steunbetuigingen open, maar ik weet zeker dat daar ook iets moois uit voort gaat komen.

De bedoeling is dat het idee en plaatje van het boek dat ik heel helder in mijn hoofd heb, uitgevoerd wordt zoals ik het zelf voor ogen heb. Natuurlijk mogen jullie met mij sparren om enkele klitten te ontwarren. Maar ik ga mijn eigen droom en eigen visie uitwerken en vormgeven.

Op zoek naar allerlei vormen van steun

Deze maand heb ik nog twee interviews met zorgprofessionals staan en ik verwacht nog een goed feedbackgesprek van een kritische lezer. Het verhaal is al door enkele kundige mensen gelezen en ik ben blij met hun opmerkingen en kanttekeningen, maar ook met hun lof. Dat maakt de geest en de tekst scherp, zet de puntjes op de i en geeft zelfvertrouwen. Voor mijn gevoel overstijgt dit boek al mijn voorgaande boeken, maar dat denk ik bij elk nieuw boek dat ik schrijf.

Dit keer wil ik niet alle kosten zelf ophoesten, maar als een echte ondernemer te werk gaan.

Vanaf nu zal ik jullie regelmatig op de hoogte houden van de stappen die ik aan het nemen ben. Het plan is om 11-11-2023 een boekpresentatie te houden. Ik heb dus nog een jaar de tijd. Zoals het ernaar uit ziet heb ik in januari zelf het boek af en dan kan het naar de corrector en daarna naar de vormgever en drukker. Ik wil ook een goede campagne opzetten en ervoor zorgen dat veel mensen van het boek weten en het gaan kopen. Als jij mij wilt helpen door ook te sponsoren (dat kan ook door iets te faciliteren), een actie op touw te zetten om mij te steunen, ambassadeur voor mij boek te zijn, berichten hierover te delen of alvast een boek te bestellen, maak je mij heel blij!

Heb je een idee of wil je sponsoren? Mail me gerust op info@rabarbara.nl. We kunnen ook een keer rond de tafel gaan zitten als je hier (grote?) mogelijkheden in ziet. Geloof jij ook in mij?

Deel dit artikel:

Ontdek meer artikelen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur mij een bericht:

Contactformulier

Wil je...

Als je vragen hebt, van wat voor een aard dan ook, voel mij gerust duchtig aan de tand.

Ben je nieuwsgierig naar mij geworden en/of wil je met mij in zee gaan: laat het weten. Jij bent altijd welkom in mijn netwerk. Als je wil kennismaken: in de ochtend drink ik graag koffie met je. In de middag thee. In de avond port.

Als je geïnterviewd wil worden over de barst in je leven, je bedrijf of de samenleving en jouw oplossing om hem te helen, laat van je horen!

Als je wil dat ik je zelfgeschreven boek bespreek, mag je mij een recensie-exemplaar toesturen.

Als je wil dat ik je een brief schrijf, doe ik dat. Voor 17,50 euro ontvang je post van mij met een heuse Rabarbara-postzegel in je brievenbus. Natuurlijk mag je mij ook een brief sturen. Ik ben dol op post! Mail mij in beide gevallen om adresgegevens uit te wisselen.