Postbezorgster Lichtenvoorde schrijft boek

Barbara Pavinati - Rabarbara
Als postbezorgster in Lichtenvoorde heeft Barbara Pavinati voldoende tijd om te mijmeren. En dat mijmeren gaat vooral over de Liefde. Een thema dat haar heel haar leven al bezighoudt. Werd ze op de middelbare school al verliefd op de woorden van een schrijver in de schoolkrant, op latere leeftijd ontwikkelde ze een voorliefde voor de schrijver Ilja Leonard Pfeijffer.

Elna 11-04-2013

Deze schrijver loodste haar, zonder dat hij het wist, door een moeilijke periode in haar leven. Zij was haar Ware en Onmogelijke Liefde verloren en was de wanhoop nabij. Het lezen van zijn woorden hield haar op de been. Daarnaast schreef zij  op een blog. Eerst over haar verdriet, later over andere opmerkelijke zaken in haar leven.  Schrijven, schrijven en nog eens schrijven. Barbara wentelt zich in woorden. Ze bieden haar troost, vreugde en helpen haar het leven te relativeren. Het was altijd haar droom geweest om deze woorden te delen met haar medemens. Ze wilde graag een boek schrijven. Een boek over de Liefde. Daarvoor schakelde ze de hulp in van Schrijfatelier Alicia met als resultaat het boek Grillig pad der Liefde. Een boek waarin haar blogs over de Liefde aan elkaar geschreven worden tot een heus liefdesverhaal, eigentijds en oprecht geschreven. Zal de schrijfster nogmaals een Grote Liefde in haar leven omarmen?

Het boek is in eigen beheer uitgeven door de Stichting Lezen Werkt en voor 15 euro te bestellen door een mailtje te sturen aan bepavinati@hotmail.com. Voor meer informatie over de schrijfster of om een indruk van haar schrijfstijl te krijgen kunt u kijken op www.rabarbara.nl.

Deel dit artikel:

Ontdek meer artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur mij een bericht:

Contactformulier

Wil je...

Als je vragen hebt, van wat voor een aard dan ook, voel mij gerust duchtig aan de tand.

Ben je nieuwsgierig naar mij geworden en/of wil je met mij in zee gaan: laat het weten. Jij bent altijd welkom in mijn netwerk. Als je wil kennismaken: in de ochtend drink ik graag koffie met je. In de middag thee. In de avond port.

Als je geïnterviewd wil worden over de barst in je leven, je bedrijf of de samenleving en jouw oplossing om hem te helen, laat van je horen!

Als je wil dat ik je zelfgeschreven boek bespreek, mag je mij een recensie-exemplaar toesturen.

Als je wil dat ik je een brief schrijf, doe ik dat. Voor 17,50 euro ontvang je post van mij met een heuse Rabarbara-postzegel in je brievenbus. Natuurlijk mag je mij ook een brief sturen. Ik ben dol op post! Mail mij in beide gevallen om adresgegevens uit te wisselen.