‘Het staat op mijn voorhoofd geschreven’ in de voorverkoop bestellen

Het staat op mijn voorhoofd geschreven
Leuk nieuws! Mijn boek 'Het staat op mijn voorhoofd geschreven. Een pleidooi voor schrijftherapie' is nu al te bestellen in de voorverkoop. Ga daarvoor naar de webshop van Het Stenen Museum Winkeltje.

Natuurlijk koop je een boek niet zomaar. Om een tipje van de sluier op te lichten hier de achterflaptekst: “Schrijven is een manier om je gedachten te uiten, maar kan ook ingezet worden om je levensverhaal te herschrijven en vanuit een ander perspectief naar jezelf te kijken. Barbara Pavinati gebruikt haar eigen leven als kapstok om deze theorie aan te tonen en voert haar boek ‘Verzinhoofd’ op als bewijsmateriaal. Dit boek laat zien dat psychische kwetsbaarheid ook een kracht kan zijn.”

Bianca van Het Stenen Museum Winkeltje in Lichtenvoorde biedt mijn boek aan in haar webshop. Ik ben heel blij met deze samenwerking. Zo zie je maar dat vaste klant ergens zijn zijn vruchten afwerpt!

Als je ‘Het staat op mijn voorhoofd geschreven’ nu koopt, krijg je er twee poëziekaarten van mij bij cadeau. Na de boekpresentatie op 11 november valt hij dan bij jou in de brievenbus.

Het staat op mijn voorhoofd geschreven bestellen

Vol trots deel ik nu met jullie de link waarop het boek te bestellen is. Ik zeg: doen!

Bestel ‘Het staat op mijn voorhoofd geschreven’

Meer lezen?

Om ‘Het staat op mijn voorhoofd geschreven’ op de markt te kunnen brengen, heb ik diverse mensen en bedrijven benaderd. Ik vond veel sponsoren die de noodzaak van dit boek inzagen. Ik hoop dat ook jij de waarde van het boek inziet!

Lees meer over de totstandkoming van dit boek en hoe ik sponsoren vond

Bianca (rechts) en ik met de drukproef van ‘Het staat op mijn voorhoofd geschreven’. Foto: PR

Veel boeken

In Het Stenen Museum Winkeltje zijn veel prachtig spullen te koop zoals stenen, kaarten, thee, wierook en sieraden. Je kan er ook lunchen of een High Tea nuttigen. Er staat aan een wand een immense kast met allemaal prachtige boeken die voeding voor de ziel zijn! Een bezoek is zeker een aanrader!

In het Stenen Museum Winkeltje kan je heel veel boeken kopen! Foto: PR

Deel dit artikel:

Ontdek meer artikelen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur mij een bericht:

Contactformulier

Wil je...

Als je vragen hebt, van wat voor een aard dan ook, voel mij gerust duchtig aan de tand.

Ben je nieuwsgierig naar mij geworden en/of wil je met mij in zee gaan: laat het weten. Jij bent altijd welkom in mijn netwerk. Als je wil kennismaken: in de ochtend drink ik graag koffie met je. In de middag thee. In de avond port.

Als je geïnterviewd wil worden over de barst in je leven, je bedrijf of de samenleving en jouw oplossing om hem te helen, laat van je horen!

Als je wil dat ik je zelfgeschreven boek bespreek, mag je mij een recensie-exemplaar toesturen.

Als je wil dat ik je een brief schrijf, doe ik dat. Voor 17,50 euro ontvang je post van mij met een heuse Rabarbara-postzegel in je brievenbus. Natuurlijk mag je mij ook een brief sturen. Ik ben dol op post! Mail mij in beide gevallen om adresgegevens uit te wisselen.