Recensies ‘Het staat op mijn voorhoofd geschreven’

Het staat op mijn voorhoofd geschreven
Van 'Het staat op mijn voorhoofd geschreven. Een pleidooi voor schrijftherapie' zijn al veel boeken verkocht. Enkele lezers hebben de moeite genomen mij een berichtje te sturen over dat wat het boek met ze gedaan heeft. Hieronder kunnen jullie die reacties lezen. Ze deden mij blozen!

Wauw wat een prachtig boek heb je geschreven. Ik heb nog niet uit, maar het boek nodigt wel uit om verder te lezen. Zo openhartig. Heel mooi. Ook jouw boekpresentatie zat super in elkaar. Ik heb ervan genoten. Hopelijk ben je alweer een beetje bijgekomen van alles. (Dinès)

Hey Barbara,  je bent me net voor. Wat mooi om te lezen allemaal. Ik herken het dat je nog dagen op een roze wolk zweeft. Zo’n tof gevoel. En GEWELDIG!!! 🤗😍Barbara wat een prachtig boek heb jij gemaakt. Ik heb het net uit. Wat een geweldige manier van schrijven van het meisje met haar verzinhoofd. Tussen de regels door las ik hoe jij je gevoeld hebt etc. Echt heel mooi gedaan! Ik ben dankbaar dat ik deze middag erbij mocht zijn! liefs, (Wilma)

Heb je boek al uit, in één keer uitgelezen. Een pleidooi om u tegen te zeggen. Schrijven is een goede manier om iets te verwerken. Dat weet ik ook uit eigen ervaring (Thea).

Het staat op mijn voorhoofd geschreven

Nou, ik kreeg vandaag een prachtig pakket in de brievenbus! Heel mooi verzorgd. En wat erin zit is een pareltje. Leest heel fijn. Ben inmiddels op bladzijde 50. Mooi Barbara! Zeker interessant voor onze studenten. Ik ga het daar onder de aandacht brengen. Ik ga eerst verder lezen.🤗 (Barbara L)

Lieverd, ik ben inmiddels op blz 50, want soms heb ik helaas geen tijd om te lezen, maar wat is het mooi. Wat ben je een prachtig mens en hoe dapper om je open te stellen in het schrijven over jezelf. Wat heb je toch worstelingen achter de rug, het doet me pijn het te lezen, maar je bent zo sterk en zo enorm krachtig in hoe je dit proces doet en het is zo mooi wat je aan mensen wil meegeven. Dus verdriet om jouw pijn en blijheid om wat je kan en doet wisselen elkaar af. En je bent ongelofelijk inspirerend. Ik heb een doosje engelenkaartjes besteld, omdat ik dat al lang wilde maar nooit deed. Ik heb mijn schrijfschriftje afgestoft en ik zet er nu gewoon maar even dingen in die me blij maken, om weer eens wat te schrijven. Je bent geweldig en ik hoop zo dat je velen zal inspireren. En ben vooral wie je bent! Zo puur😘😘😘(Mariolijne)

Lieve Barbara, Dankjewel voor al die vrolijke, kleurrijke foto´s van die mooie bijeenkomst.
Je boek heb ik ook ontvangen. Bedankt voor de snelle verzending. Ik had het zaterdag al en heb het meteen uitgelezen. Wat heb jij een prachtig boek geschreven! Ik wilde je zondag meteen een mail hierover sturen, maar ben pas vandaag weer voor het eerst achter de pc gaan zitten, omdat ik de tussenliggende dagen niet veel meer kon dan ziek in mijn bed blijven liggen. Maar wat ik je zeggen wilde, wat bij me opkwam na het lezen van je boek, waren in elk geval de volgende woorden, indrukken, gevoelens: bijzonder, inspirerend, bemoedigend, motiverend, sterk, origineel, hoopgevend, uniek! En het ziet er ook nog prachtig uit! Dit boek verdient publiciteit! Heel veel succes nog ermee! Liebe Grüße, Johanna

Dankjewel voor het prachtige boek dat jullie me bezorgd hebben. Ik vind het een mooi en tastbaar bewijs van de kracht van de schrijvende mens. Veel complimenten! (wethouder)

Dankjewel! Ik vind het troostend om in deze wat gure tijd een ode aan de kwetsbare mens te zien. Veel complimenten voor Barbara! (dezelfde wethouder nadat ze gehoord had dat haar complimenten waren doorgegeven)

Bijzonder, inspirerend, bemoedigend, motiverend, sterk, origineel, hoopgevend, uniek! 

Johanna

Ik ben een klein stukje begonnen in je boek. Heel mooi hoe je het omschrijft. Ook echt heftig wat je hebt meegemaakt, psychose. Wist natuurlijk wel dat je hoofd overuren draait, maar dit specifieke wist ik niet. (Leonie)

Ik heb je boek uit! Supermooi en bijzonder geschreven. Heel mooi dat je sprookjeswereld je hierin helpt🤗😘 Voor mij ook een bevestiging vanuit mijn rol als docent. Wat je terecht aangeeft dat sturing soms averechts kan werken. Hier loop ik ook zelf al een tijdje tegenaan als docent. Wie ben ik ook te zeggen ‘hoe het moet’…. Mooi verwoord en dat je steun hebt gevonden bij personen om je droom werkelijkheid te maken. Knap gedaan, op jouw unieke manier❤️👌😘 (Leonie een paar weken later)

Groeten vanaf Schiermonnikoog vanuit hotel Van der Werff en mijn complimenten voor jouw boek. Mijn dochter is het ook aan het lezen. Overigens ontdekte mijn schoonzoon dat je zelf op de achterkant  straalt op een Varsseveldse foto.  (Henk)

Lieve Barbara, Wat heb je een prachtig boek geschreven en zeker een pleidooi voor schrijftherapie. Helende verhalen zijn zo fijn om mee te werken. Herkenbaar wat je schrijft en ik ben blij dat jij je weg gevonden hebt, ook al was dat door en over soms donkere paden. Je weet nu dat er altijd Engelen zijn die je helpen en ondersteunen op je pad. Zowel op Aarde als in de Hemel. Geniet lekker na. Ik heb met plezier zitten lezen en herkende sommige verhalen 😉 Fijne en rustige laatste dagen van het jaar. Laat achter wat je teveel aan energieën kost en neem de positieve dingen mee naar 2024. Dikke knuffel van mij en natuurlijk ook van Paul. Hartegroet uit Les Vincies 🎄💛🪄💛🎄 (Ellen)

Bestellen?

Ben je nu nieuwsgierig geworden en wil je het boek ook bestellen? Dat kan via deze link!

Lees ook: Boekpresentatie ‘Het staat op mijn voorhoofd geschreven is hartverwarmend’

Deel dit artikel:

Ontdek meer artikelen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur mij een bericht:

Contactformulier

Wil je...

Als je vragen hebt, van wat voor een aard dan ook, voel mij gerust duchtig aan de tand.

Ben je nieuwsgierig naar mij geworden en/of wil je met mij in zee gaan: laat het weten. Jij bent altijd welkom in mijn netwerk. Als je wil kennismaken: in de ochtend drink ik graag koffie met je. In de middag thee. In de avond port.

Als je geïnterviewd wil worden over de barst in je leven, je bedrijf of de samenleving en jouw oplossing om hem te helen, laat van je horen!

Als je wil dat ik je zelfgeschreven boek bespreek, mag je mij een recensie-exemplaar toesturen.

Als je wil dat ik je een brief schrijf, doe ik dat. Voor 17,50 euro ontvang je post van mij met een heuse Rabarbara-postzegel in je brievenbus. Natuurlijk mag je mij ook een brief sturen. Ik ben dol op post! Mail mij in beide gevallen om adresgegevens uit te wisselen.