Rabarbara’s Kerstprijsvraag 2021

rabarberjam
Mensen die mij kennen, weten dat ik geen fan ben van de decembermaand en al helemaal niet van Kerst. Al dat verplichte lief, aardig en dankbaar zijn, vind ik een beetje hypocriet. Alsof één keer per jaar goed doen of naar de kerk gaan helpt. Niet dat ik de gedachte van Kerst niet mooi vind. Integendeel, daar sta ik pal achter.  Vrede, liefde, licht. Een heerlijke lading hebben die woorden. Bij ons is het echter het hele jaar door Kerst. Daarom hangt er ook altijd een rode kerstster bij ons aan het plafond in de woonkamer en staan er het hele jaar door engeltjes in allerlei soorten en maten op het meubilair.

Toch probeer ik elk jaar iets moois en goeds te maken van deze donkere dagen vol kaarslicht. Al vertik ik het om een kerstboom te kopen. Dit jaar ben ik heel blij met het geschenk dat ik voor mijn zakenrelaties heb uitgezocht: een potje aardbeien-rabarberjam met mijn logo erop. Deze jam wordt door Groot Antink in Groenlo gemaakt en smaakt heel goed. Ik ontdekte het toen ik van de zomer met Anke op heideweekend was voor Rabarbara. Wij hadden toen een appartement gehuurd bij Groot Antink om zo een goed doordacht vijfjarenplan te ontwikkelen. En de eerste stappen van dat plan heb ik (hoera, hoera) al gezet.

Beloning

Dit jaar wil ook jullie, mijn lezers, belonen voor de fijne support die jullie mij altijd geven. Zonder lezers ben ik namelijk niks. Daarom verloot ik drie potjes van deze heerlijke jam onder degene die de volgende slagzin het grappigst afmaken:

Rabarbara’s woordhapjes zijn smakelijk, omdat…..

Je hebt tot 21-12-2021 12.00 uur om te reageren. Dat kan je doen onder dit blog, op Facebook of Instagram. Als je in de buurt woont, kom ik het voor Kerst nog bij je langsbrengen. Anders moet je het doen met een toezegging voor een afspraak in het nieuwe jaar!

Lekker 2022

Tot slot wil ik iedereen, ondanks het feit dat ik het zelf geen leuke tijd vind, een vrolijke Kerst en een lekker 2022 toewensen. Maak er wat bijzonders van met je dierbaren!

Het etiket van Rabarbara’s aardbeien-rabarberjam. Foto: Rabarbara

Deel dit artikel:

Ontdek meer artikelen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur mij een bericht:

Contactformulier

Wil je...

Als je vragen hebt, van wat voor een aard dan ook, voel mij gerust duchtig aan de tand.

Ben je nieuwsgierig naar mij geworden en/of wil je met mij in zee gaan: laat het weten. Jij bent altijd welkom in mijn netwerk. Als je wil kennismaken: in de ochtend drink ik graag koffie met je. In de middag thee. In de avond port.

Als je geïnterviewd wil worden over de barst in je leven, je bedrijf of de samenleving en jouw oplossing om hem te helen, laat van je horen!

Als je wil dat ik je zelfgeschreven boek bespreek, mag je mij een recensie-exemplaar toesturen.

Als je wil dat ik je een brief schrijf, doe ik dat. Voor 17,50 euro ontvang je post van mij met een heuse Rabarbara-postzegel in je brievenbus. Natuurlijk mag je mij ook een brief sturen. Ik ben dol op post! Mail mij in beide gevallen om adresgegevens uit te wisselen.